HomeMartapartDienstenPartnersPortfolioReferentiesContact


Communicatieplannen

Wenst u een communicatieplan dat werkt, dan bent u bij Martapart aan het juiste adres. Als all round communicatieadviseur heeft zij veel ervaring in het voorbereiden, opstellen en praktisch uitvoeren van (marketing)communicatieplannen.
 
Het is altijd goed om vast te leggen welke doelgroepen u wilt bereiken met welke communicatiemiddelen, met welke boodschap en met welk doel. Vaak vraagt dat om gedegen voorwerk: waar zit de behoefte van de doelgroep, wat spreekt hen aan en hoe bereikt u hen? Aan een communicatieplan gaan dan ook vaak onderzoek, visie, beleid en strategie vooraf. Het plan zelf vormt vervolgens mooi houvast voor de te ondernemen acties. Want daar gaat het uiteindelijk om: acties die resultaat opleveren!
 
Om die reden voorkomt Martapart graag mooie communicatieplannen die in een la belanden. Van belang is dat de doelstellingen leven onder de medewerkers, dat de te ondernemen acties haalbaar zijn en het gewenste effect hebben. Bij het opstellen van een communicatieplan onderzoekt en toetst Martapart daarom eerst: zijn doelstellingen goed doordacht, realistisch en haalbaar? Is de doelgroep voldoende onderzocht? Is de interne organisatie wel goed ingericht op wat er komen gaat (bijv. een campagne)? Martapart is liever kritisch vooraf, dan u teleurgesteld achteraf!