HomeMartapartDienstenPartnersPortfolioReferentiesContact


Tekstschrijven

Martapart stelt teksten op voor zowel print- als online media. Dit kunnen educatieve, informatieve, wervende of entertainende teksten zijn. Heeft u zelf al teksten opgesteld? Dan kan Martapart deze screenen en redigeren. Gaat het om (inhoudelijk) complexe stukken? Martapart kent de klappen van de zweep als het gaat om beleidsstukken, onderzoeks- en adviesrapporten, manuals of trainingmateriaal; zij heeft ervaring met medische, juridische en technische teksten. Indien gewenst neemt Martapart u het schrijfwerk uit handen. In dat geval maakt zij zich de inhoud eigen door middel van interviews, die zij vervolgens uitwerkt tot logische en goedlopende teksten.

Duidelijkheid, kernachtigheid en leesbaarheid voor de doelgroep – de lezer – staan bij Martapart voorop. Dit is met name van belang bij het schrijven van webteksten, ofwel beeldschermtekst: voor website, social media, intranet, e-nieuwsbrief, etc. De teksten moeten kort en krachtig zijn en de lezer direct aanspreken. Martapart verzorgt ook meteen de zoekmachine-optimalisatie (Search Engine Optimalisatie: SEO). Aldus vragen teksten voor online media om een iets andere aanpak.
 
Zowel met tekstschrijven voor het beeldscherm als met tekstschrijven voor printmedia heeft Martapart zo'n 20 jaar ervaring. Sporadisch verricht zij ook vertaalwerk: vanuit het Engels naar het Nederlands.